Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Blog > Kašpárci a darebáci

Kašpárci a darebáci



Dneska jsem dlouho váhal o čem článek napíši. Řeknu vám takový velmi nudný příběh, takže pokud chcete rychle point, musíme si počkat (a nebo to skipnout). Dneska jsem byl ve Zlíně a výjimečně jsem se ocitl před televizí, když zrovna vysílaly zprávy. První jsem viděl, že kauza s vybuchlým skladem, byla nakonec prací agentů Ruské rozvědky. Upřímně mě to zaujalo, tak jsem si řekl, že bych i mohl zůstat. Normálně se na zprávy nedívám, ale tohle mělo šťávu, tak jsem zůstal.

Důkazy jsou takové, že dva muži z ruské ambasády byli obviněni jako pachatelé. Tím mám na mysli, že to byli tihle dva experti, co našim vojákům odpálili sklad s municí, doslova před očima. To může pro některé hraničit s terorismem. Aby to bylo ještě méně bizarní, obvinění Rusové byli v Anglii vyšetřováni za pokus o otrávení v Salinsbury.

Nicméně jsem vám nechtěl vykládat o zprávách, ale o jednom velkém problému, který mě trápí a vás by měl taky.

Tím myslím našeho premiéra pana Babiše, budeme mu říkat pan B, další možnosti mohou s klidem být: Blbeček, Blivajs, BývalýčlenSTB, Blbprolhaný, Blbslizký a cokoliv dalšího, co je vhodné a zároveň to začíná na B #Bjenej.

Ne, ale teď vážné. Trápí mě to. Trápí mě, že to někteří nevidí. Že nevidí, že nám lže do očí. Že to dělá jen proto, aby získal moc. Že si z nás dělá srandu. Že si myslí, že mu to může projít. Pro ty, co mi nechtějí věřit, mrkněte se na dnešní rozhovor váženého pana premiéra z dnešního živého vysílání České televize. Odkaz máte zde.

Pokud si chcete někde potvrdit, že to co říkám nejsou žvásty vytažené z paty, tak tady jsou některé zdroje, ze kterých jsem čerpal: Boss Babiš od investigativního reportéra Jaroslava Kmenty, dokument Víta Klusáka Matrix AB (mimochodem Vít je režisérem trháku V síti) a nebo třeba dokument Selský rozum, kde je rozvinuto, jak obchodní politika Agrofertu ničí české zemědělství.

Máme možnost to změnit #volby2021

 

Until next Sunday

TT


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů