Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Blog > Díky všem

Díky všem



Chci všem poděkovat. Díky kamarádům, kteří ke mě neotočili záda, když jsem je nejvíc potřeboval. Díky všem lidem, kteří mi podkopávaly nohy, protože díky nim jsem si uvědomil jak pravé přátelství vypadá. Díky moji rodině, že mi dávala lásku i když jsem si ji zrovna nezasloužil. Díky mé drahé polovičce, že se mnou má trpělivost. Díky těm, kteří mě cennými radami mentorovali. Děkuju všem čtenářům, kteří do mojí tvorby investují svůj čas. Velké díky patří mojí babičce, která tady s námi již není, že ve mě věřila víc než já věřil v sám sebe. V neposlední řadě, díky patří inteligentním lidem, kteří pracují na změně k lepšímu.

 

A teď zkuste děkovný dopis či zprávu napsat i vy. Je to jednoduché. Buďte specifičtí. Vyberte si jednu osobu, která si zaslouží vaše díky a sdělte ji čeho si na ní/něm vážíte.

 

Stojí to za to. Vy se budete cítit skvěle a stejně tak ne-li více bude obohacen váš protějšek. Udělejte si z toho návyk. Život je krátký.

TT


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů